Online Coaching.

Ontvang expertise en ondersteuning, waar je ook bent!

Maatwerk op Afstand

Directe Communicatie

Zichtbare Progressie

Betaalbare Expertise

Online Coaching door Shaped by Moleman.

In onze digitale wereld is fysieke aanwezigheid niet altijd nodig om kwalitatieve begeleiding te bieden. Met online coaching van Shaped by Moleman krijg je dezelfde expertise en toewijding, waar je ook bent. Dankzij moderne technologie kan ik jou op afstand ondersteunen in jouw fitnessreis.

Wat biedt onze Online Coaching?

  • Trainingsschema's op Maat: Elk lichaam is uniek, en jouw trainingsschema wordt dan ook specifiek op jou afgestemd.
  • Voedingsschema's op Maat: Voeding is de sleutel tot succes. Ontvang een voedingsschema dat past bij jouw levensstijl en doelen.
  • Persoonlijk Contact: Of je nu vragen hebt of feedback wilt geven, ik ben beschikbaar voor direct contact en ondersteuning.
  • Progressiefoto's: Leg je transformatie vast met progressiefoto's. Met jouw toestemming kunnen we deze gebruiken om jouw groei te volgen en eventuele aanpassingen in de training te maken.

Tarieven & Aanpak

Voor slechts €150,- per maand krijg je toegang tot een volledig pakket van online coachingdiensten. Het belangrijkste hierbij is het opbouwen van een vertrouwensband waarbij jouw welzijn en progressie centraal staan.

Of je nu aan het begin van je fitnessreis staat of al vergevorderd bent, de juiste begeleiding kan het verschil maken. Laat Shaped by Moleman jouw online gids zijn in de wereld van fitness en welzijn.