Over mij.

Shaped by Moleman

Welkom bij Shaped by Moleman! Ons bedrijf staat voor persoonlijke groei, toewijding en excellentie in de wereld van fitness. Opgericht door Joep Moleman, bieden we een breed scala aan diensten aan die zijn ontworpen om jou op elk niveau te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar personal training, high-intensity training (HIT), gespecialiseerde poseerlessen in de wereld van bodybuilding, of online coaching - wij hebben de expertise om jou te helpen uitblinken.

Onze visie is simpel: wij geloven dat elk individu uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Bij Shaped by Moleman streven we ernaar om jou niet alleen fysiek te vormen, maar ook mentaal te versterken. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om jouw droomlichaam en gezondheid te realiseren.

Personal Trainer en Online Coach

Joep Moleman

Ik ben Joep Moleman, een 24-jarige gecertificeerde personal trainer met een passie voor fitness en welzijn. Hoewel ik nu woonachtig ben in Emmen, begon mijn reis in de fitnesswereld in Haarlemmermeer.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de fitnesswereld heb ik mijzelf niet alleen getransformeerd, maar ook talloze anderen geholpen hun fysieke doelen te bereiken. Mijn ervaring spreekt voor zich: Ik heb de top bereikt in de wereld van competitief fitness, met als hoogtepunt het winnen van de 1e plaats in de junioren classique physique.

Mijn expertise gaat echter verder dan alleen training. Ik ben niet alleen vakbekwaam in het helpen van cliënten bij het afvallen, aankomen in spiermassa en het verbeteren van hun uithoudingsvermogen, maar ik ben ook zeer kundig op het gebied van voeding. Ik geloof sterk in een holistische aanpak; de combinatie van de juiste training en de juiste voeding is cruciaal voor blijvend succes.

Of je nu net begint aan je fitnessreis of al jaren bezig bent, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen. Samen werken we aan een plan op maat, specifiek gericht op jouw doelen en behoeften. Laat mij jou helpen de beste versie van jezelf te worden.

parallax background

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake en zet de eerste stap naar jouw doelen.